Vierseizoenenbanden

Dat is wel zo gemakkelijk: het hele jaar door gebruikmaken van dezelfde autobanden, die gemaakt zijn voor alle seizoenen! Onze vierseizoenenbanden beschikken over alle nodige eigenschappen om zowel de zomer- als winterritten comfortabel uit te rijden. Wilt u ook een stel vierseizoenenbanden op uw auto laten monteren? Maak dan een afspraak met NN Banden in Nijmegen!

Zomerband en winterband in één

Met de vierseizoenenbanden van NN Banden rijdt u veilig en zorgeloos, het hele jaar door. vierseizoenenbanden worden ook wel ¨all season¨-banden genoemd en beschikken over samengestelde eigenschappen die u kent van zowel de zomerband als de winterband. Dankzij deze samenstelling van materialen en de profielopbouw blijven deze banden optimaal presteren in alle soorten Nederlandse weersomstandigheden.

Wanneer u uw nieuwe vierseizoenenbanden bij NN Banden laat monteren, zorgen wij ervoor dat u veilig de weg op kan en stellen wij de banden zo af dat u geen extra brandstof verbruikt. Door middel van balanceren en uitlijnen zorgen wij voor een afname van trillingen op de weg, waardoor u niet onnodig extra brandstof verliest. Daarnaast voorzien wij u uiteraard van een passend advies en geven wij u informatie over het nodige onderhoud.

Ons assortiment autobanden bestaat uit diverse toonaangevende merken uit binnen- en buitenland, zoals:

  • Pirelli
  • Dunlop
  • GoodYear
  • Continental
  • Michelin
  • Diverse B-merken

Zijn 4-seizoenenbanden geschikt voor uw auto?

De vierseizoenenbanden is een prachtig product, maar helaas niet geschikt voor iedereen. Wilt u weten of deze banden geschikt zijn voor uw te maken kilometers en auto? Check het door middel van onderstaande checklist!

Vierseizoenenbanden checklist

  • Rijdt u minder dan 15.000 kilometer per jaar?
  • Rijdt u niet in wintersportgebieden, of gebieden met straffe winterse weersomstandigheden?
  • Zoekt u banden die goed presteren onder alle weersomstandigheden?
  • Heeft u geen zin in een bandenwissel tussen de zomer en winter?

Is het antwoord op bovenstaande vragen ¨ja¨? Dan zijn vierseizoenenbanden echt iets voor u! Rijdt u meer dan 15.000 kilometer per jaar en wel in gebieden met echte winterse omstandigheden? Dan heeft u meer aan een afwisseling tussen zomerbanden en winterbanden.

Hoe lang gaan vierseizoenenbanden mee?

Vierseizoenenbanden gaan even lang mee als zomerbanden en winterbanden en slijten zelfs minder snel. U levert dus zeker niet in op kwaliteit! Echter blijft het ook bij vierseizoenenbanden heel belangrijk om de banden altijd goed te blijven controleren en onderhouden. Bij goed onderhoud kunnen vierseizoenenbanden bijvoorbeeld al 6 jaar meegaan! Controleer dus met regelmaat de bandenspanning en profieldiepte.

Autobandenservice, onderhoud en montage in Nijmegen

Wilt u vierseizoenenbanden op uw auto laten monteren? Bij NN Banden adviseren wij u over de meest geschikte vierseizoenenbanden, monteren deze op uw auto (die wij tevens ook balanceren) en voorzien u van een passend onderhoudsadvies. Heeft u meer nodig? Wij kunnen uw afspraak altijd combineren met een onderhoudsbeurt of APK.

Neem gemakkelijk contact op met NN Banden en laat ons weten wat u nodig heeft. Wij helpen u graag op weg!