Gebruikte autobanden

Zoekt u gebruikte banden voor uw auto met garantie? Bent u dan op zoek naar vier seizoen, winter- of naar zomerbanden? En voor wat voor soort auto heeft u deze gebruikte autobanden nodig? Laat het weten door contact op te nemen met NN Banden, dé expert in Nijmegen op het gebied van nieuwe én gebruikte banden, waar u zowel als particulier of als bedrijf kunt kopen. Gebruikt of nieuw, u vindt de autobanden die u zoekt bij NN Banden.

Gebruikte banden kopen van bekende merken

Door te kiezen voor de autobanden bij NN Banden weet u zeker dat u straks banden gebruikt van bekende merken. Denk aan merken als Pirelli, Bridgestone, Continental en natuurlijk Michelin. De goedkope gebruikte en betaalbare banden kunt u bij NN Banden voor een scherpe prijs kopen. Dat kan omdat wij regelmatig restpartijen autobanden opkopen en omdat, NN Banden een netwerk gebruikt met veel verschillende aanbieders. Dankzij een ervaring vanaf 1981 weten wij altijd waar we betrouwbare en goedkope gebruikte autobanden van bekende merken vandaan kunnen halen.

Goedkope gebruikte autobanden in grote hoeveelheden voor bedrijven

Bij NN Banden kunt u zowel als particulier of als bedrijf gebruikte banden kopen. Voor bedrijven als garages en autodealers treedt NN Banden op als groothandel. U kunt goedkope gebruikte autobanden bestellen voor velgen van 13 tot en met 20 inch. Overigens vindt u bij NN Banden ook regelmatig velgen voor verschillende automodellen. Bent u op zoek naar iets specifieks? Wij hebben namelijk een ruime assortiment van alle bandenmaten en merken op voorraad liggen dus, neem gerust contact op of komt u even langs onze garage.

NN Banden

Ook als particulier kunt u voor een nieuwe set banden uitstekend terecht bij NN Banden. Daarbij maakt u gebruik van dezelfde aantrekkelijke prijzen, maar ook worden de banden gemonteerd en worden de oude banden voor u verwijderd. Goed om te weten is dat onze prijzen inclusief montage, balanceren, verwijderingsbijdrage en BTW zijn. Dat is pas bandenservice!

Ook voor inkoop kunt u bij NN Banden terecht

De ervaring heeft geleerd dat een groot netwerk aan toeleveranciers erg belangrijk is om er een groot assortiment met voldoende voorraad op na te houden. Daarom is NN Bandenaltijd op zoek naar particulieren of bedrijven die hun gebruikte banden willen verkopen. Voldoen uw gebruikte banden aan de volgende eisen:

  • Partijen nieuwe banden, oudere DOT-nummers toegestaan;
  • Gebruikte banden met een profiel vanaf 5mm;
  • Nieuwe of gebruikte sportvelgen;
  • Nieuwe of gebruikte staal velgen.

Heeft u een van de bovenstaande typen autobanden of velgen in de aanbieding? Laat dit dan snel weten of neem ze mee naar onze locatie in Nijmegen.

Contact opnemen en langskomen

U vindt ons bedrijf aan de Koopvaardijweg 13 in Nijmegen. Hier kunt u langskomen om de voorraad nieuwe, en gebruikte autobanden te bekijken. Ook kunt u hier langskomen met uw eigen gebruikte banden of velgen. Natuurlijk kunt u uw vragen ook telefonisch tot ons richten via telefoonnummer 024 – 3791310.